Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Αιγάλεω: Διανομή Τροφίμων και Ειδών ΤΕΒΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αιγάλεω πραγματοποιήσει την 9η διανομή τροφίμων και βρεφικών ειδών των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Δήμος Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιήσει την 9η διανομή τροφίμων και βρεφικών ειδών των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει στο Γκαράζ Δημαρχείου Αιγάλεω (Ιερά Οδός & Κάλβου 364) και ώρες 10.00-14.00. Τα είδη θα διατεθούν σε 1307 ωφελούμενες οικογένειες.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων που θα περιλαμβάνουν 10 είδη νωπών τροφίμων (κοτόπουλο, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, μήλα, πορτοκάλια, καρότα, πατάτες, τομάτες, λάχανο) και βρεφικά είδη – βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα – σε ποσότητες ανάλογες με το μέγεθος των ωφελούμενων οικογενειών. Τα 9 είδη μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, τομάτες σε κονσέρβα) θα διανεμηθούν σε διπλάσιες ποσότητες αντίστοιχες με τα μέλη των οικογενειών.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους, τον ΑΜΚΑ και την αίτηση του ΚΕΑ. Εάν παραλαμβάνουν τρίτα άτομα θα πρέπει να έχουν εξουσιοδότηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ