Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Νεκροί γονείς από αναθυμιάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκαλεί η τραγωδία με γονείς τριών παιδιών να χάνουν τη ζωή τους πιθανότατα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς. Τα παιδιά, ηλικίας 11, 17 και 19 ετών, αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε και όταν είδαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Και τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Γειτόνισσα και φίλη του άτυχου ζευγαριού μιλήσε στο protothema.gr κάνοντας λόγο για μια πολύ αγαπητή στην περιοχή οικογένεια η οποία ζούσε 10 χρόνια στην Ελλάδα.

«Έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο των δυο ανθρώπων . Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και οι δυο. Πριν τρεις μέρες γύρισαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Πακιστάν γιατί είχαν πάει να δουν τους συγγενείς τους . Κρίμα, γιατί ήταν πολύ αγαπητοί έσω στη γειτονιά. Το διαμέρισμα ήταν δικό τους γιατί οι άνθρωποι δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, είχαν κατάστημα με ρούχα στην Ομόνοια και έμεναν εδώ πάνω από δέκα χρόνια. Είχαν τρία αγοράκια , ανήλικα τα οποία ήταν πολύ δεμένα με τους γονείς τους. Κρίμα που χάθηκε μια τόσο καλή οικογένεια από τη γειτονιά μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ