Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Κλειστή λωρίδα στη Σταδίου λόγω κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

«Οπλισμένοι» με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που περνάνε από τη Σταδίου, καθώς γίνονται έργα κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης λυμάτων.

Δεν έφτανε η «καθιερωμένη» καθημερινή κίνηση στη Σταδίου, τώρα έχει κλείσει λωρίδα του δρόμου και για τα έργα κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.

Πιο αναλυτικά, από τη Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αθηναίων ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των -εκ του νόμου- αρμοδιοτήτων και υποχρεώσεών της, βρίσκεται σε εξέλιξη η εκτέλεση έργων κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης λυμάτων επί της οδού Σταδίου -μεταξύ των οδών Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου, πλατείας Κοραή και Εδουάρδου Λω.

Τα έργα υλοποιούνται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κατά την εκτέλεσή τους, τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος. Παράλληλα, τονίζεται ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη μικρότερη δυνατή όχληση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης εκτελείται μετά από έγκριση της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας επί της Σταδίου, της αντίστοιχης έκδοσης άδειας τομής από την Περιφέρεια Αττικής και τη θεώρησή της από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, με τα έργα να εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ