Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Η Αθήνα στον παλμό του UEFA Europa Conference League

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αθήνα, διοργανώτρια πόλη του τελικού του UEFA Europa Conference League, καλεί οπαδούς, επισκέπτες και κατοίκους, να ζήσουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος, συμμετέχοντας σε μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Μέχρι την Τετάρτη 29/5, ένα γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League, ύψους 2.5 μέτρων θα εκτίθεται στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στο Θησείο.

Παράλληλα, την Τρίτη 28 Μαΐου 10:00-22.00 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 10:00-18:00 στην Πλατεία Κοτζιά θα στηθεί το Φεστιβάλ Φιλάθλων. Την έναρξη του UEFA Europa Conference League Fan Festival θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον πρεσβευτή του τελικού, Τραϊανό Δέλλα, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Αθηναίων.

Το Φεστιβάλ Φιλάθλων είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν! Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες και να παίξουν ποδόσφαιρο σε μίνι γήπεδο 5×5, υπό τους ήχους γνωστών DJs. Οι Έλληνες legends, οι πρωταθλητές του Euro 2004, θα σκοράρουν την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:00 σε έναν ειδικό αγώνα αφιερωμένο στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ