Αντιδήμαρχος Αθηναίων ορίστηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη

0

«Αποκαθίσταται» στα του Δήμου Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη. 

Περίπου οκτώ μήνες μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τα απίστευτα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και της Κατερίνας Γκαγκάκη, στην on air διακωμώδηση του πρωτοφανούς περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας στο ΑΠΘ, γεγονός που την οδήγησε να παραιτηθεί από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολης» και από υπεύθυνη Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, η Κατερίνα Γκαγκάκη επιστρέφει στα κοινά της πόλης, με νέο αναβαθμισμένο μάλιστα πόστο.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Η κυρία Γκαγκάκη είχε εκλεγεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ωστόσο υπέβαλε τον περασμένο Νοέμβριο την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολης» μετά το συμβάν. Τότε, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει αποδεκτή την παραίτησή της ενώ είχε χαρακτηρίσει τα σχόλια και τη διακωμώδηση του περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας ως μια «κακιά στιγμή» που «δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις».

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη». 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.