Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

O Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» προχωρά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Το συγκεκριμένο ίδρυμα προστατεύει και βοηθά στην αποκατάσταση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση. Η γνωμάτευση αλλά και η αντιμετώπιση που θα παρέχει το Ίδρυμα θα γίνεται δωρεάν, σαν πρώιμη παρέμβαση στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας με το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Άννα Καπνιά-Μπούνα συναντήθηκαν με τους ιθύνοντες του ιδρύματος, όπου πιστοποιήθηκε σε πρώτο στάδιο η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στόχος της συνεργασία είναι να βοηθηθούν τα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, να λάβουν διάγνωση από μία διεπιστημονική ομάδα εμπειρογνωμόνων. Σκοπός θα είναι η διερεύνηση, διάγνωση και αντιμετώπιση τυχόν αναπτυξιακών ή συναισθηματικών διαταραχών για αυτό και η συνεργασία με τους  λογοθεραπευτές, ψυχολόγους και εργοθεραπευτές του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος» θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια στο έργο των εκπαιδευτικών των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ