Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Την ενίσχυση περιπολιών ζήτησε ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο τη μείωση της εγκληματικότητας, αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών Αγίων Αναργύρων Καματερού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, του Αντιδημάρχου για την Ασφάλεια και την Καθημερινότητα του Πολίτη Δημήτρη Βαβλαδέλη, του ταξιάρχου της ΔΑΔΑ Δασκαλάκη Εμμανουήλ, του διευθυντή ασφαλείας Δυτικής Αττικής Σπυρίδωνος Δόσχορη, του ταξιάρχου άμεσης δράσης Κουτσουβίτη Κωνσταντίνου, και ανώτερων αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να επεκταθεί το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, να ενισχυθούν οι περιπολίες ασφαλείας και να υπάρξει άμεση δράση ώστε να μην υπάρχουν περιστατικά παραβατικότητας. Ήδη μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα και επικοινωνία του με την αστυνομική ηγεσία των Αγίων Αναργύρων έχουν επεκταθεί οι περιπολίες καθημερινά ώστε να αποφευχθούν περιστατικά βίας και εγκληματικότητας στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων και Καματερού.

Ο δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε καθημερινή βάση γίνονται περιπολίες από την ομάδα Δίας σε Αγίους Αναργύρους και Καματερό. Σκοπός μας είναι κανένας δημότης να μη νιώθει απροστάτευτος».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ