Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΚτΥπ από γονείς και μαθητές του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού Κτηριακές Υποδομές πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων του Δήμου, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμος και η εκπαιδευτική κοινότητα διεκδικούν την υλοποίηση από την ΚτΥπ των έργων ανέγερσης νέων σχολικών κτιρίων για τα οποία έχει υποβάλλει προτάσεις ο Δήμος λόγω των οξυμένων αναγκών της πόλης στη σχολική στέγη.
Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Νίκο Σαράντη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Κατσιμάρδο, τους Αντιδημάρχους Γιάννη Ελαιοτριβάρη, Θοδωρή Μαξούρα, Ζήση Πότση, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Καράλη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Θανάση Καρελιώτη και μέλη του ΔΣ της Ένωσης, Προέδρους Συλλόγων Γονέων και εκπρόσωπο των μαθητών συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβολο της ΚτΥπ κ. Ιωάννη Χαρωνίτη.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν μαθητές από σχολεία του Δήμου.
Συμφωνήθηκε ότι την προσεχή Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΥπ και υπηρεσιακά στελέχη θα επισκεφθούν τον Δήμο και σχολεία της πόλης ώστε να καταγραφούν επί τόπου οι ανάγκες και να ληφθούν αποφάσεις.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ