Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα πανηγυρικό κλίμα στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ Τετάρτη 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος, ο βουλευτής του Μέρα 25, Κρίτωνας Αρσένης, ο Δήμαρχος Φυλής Χρ. Παππούς, ο διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχος Γρηγόριος Πρεζεράκος, οι πρώην Δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων Κωνσταντίνος Τρίγκας, και Καματερού Χριστόφορος Δανάκος και Κατσαρός Βασίλης, πλήθος δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, εκπρόσωποι της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας κ.α.
Ο νέος Δήμαρχος εμφανίστηκε ενωτικός και σε ένα έντονο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, όπου ευχαρίστησε τους Δημότες του Δήμου του που πίστεψαν στο πρόσωπό του και του έδωσαν την ευκαιρία να βάλει μπροστά τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Πρότυπο Αλλαγής ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού»
Ο Σταύρος Τσίρμπας τόνισε ότι αυτό που επιζητά με την ομάδα του αλλά και όλους τους πολίτες είναι να γίνει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού πρότυπο αλλαγής. « Ενωμένοι όλοι και δυνατοί. Χωρίς κομματικές ταυτότητες, αλλά με βασικό γνώμονα το καλό του Δήμου μας. Όλοι εμείς εδώ με τη δική σας βοήθεια είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε στα βαθιά για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε. Όλοι μαζί. Δεσμευόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση που θα μπορούσε να βελτιώσει την ζωή των συμπολιτών μας. Επιλέξατε αλλαγή σελίδας και την Καθαρή Πρότασή μας. Η ευθύνη μεγάλη και οι προσδοκίες μεγάλες απέναντι σε εσάς που επιλέξατε έναν νέο συνδυασμό με νέους ανθρώπους.»
Ο Δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη όλων, ευχαρίστησε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους και εξήγησε ποιο είναι το όραμά του.

«Θα δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θα λειτουργεί σωστά και με πρόγραμμα»
Ο νέος Δήμαρχος τόνισε ότι καμία ημέρα δεν θα πάει χαμένη.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ενιαίο που θα λειτουργεί με πρόγραμμα με σωστή οργάνωση με σύγχρονες υποδομές με έμφαση στα προβλήματα καθημερινότητας όπως την ασφάλεια, την καθαριότητα και τον φωτισμό. Έναν ανταγωνιστικό Δήμο, ικανό να προσελκύσει επισκέπτες ανεβάζοντας τη φήμη του στη δυτική Αθήνα και όχι μόνο. Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας. Αγαπάμε να ζούμε στις γειτονιές μας. Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας πιο σύγχρονη όπως την ονειρεύτηκαν οι παλιότεροι και όπως την επιθυμούν και οι νεότεροι Να φτιάξουμε έναν σύγχρονο δήμο με εμφανή αλλαγή στην εικόνα του. Καμία ημέρα δεν θα πάει χαμένη».
Και κατέληξε λέγοντας ότι η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοικτή για όλους: «Δεσμεύομαι τώρα μπροστά σας ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαι στο πλευρό σας. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά. Με διαρκή διαφάνεια. Θα επιχειρήσουμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Και να θυμάστε δεν αλλάζουμε πόλη αλλάζουμε την πόλη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ