Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Μ. Βαρβιτσιώτης: “Στη Δυτική Αθήνα μιλάμε με έργα!” – Ένταξη σειράς έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη σημασία που έχει για τη Δυτική Αθήνα η ένταξη μια σειράς έργων υποδομών συνολικού ύψους 11,3 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» επισημαίνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Πρόκειται για πέντε έργα ανακύκλωσης και ηλεκτροκίνησης σε πέντε Δήμους της Δυτικής Αθήνας, Πετρούπολης, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Αγίας Βαρβάρας.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του, «οι υποδομές στη Δυτική Αθήνα αναβαθμίζονται, αλλάζουν πρόσωπο και με μεθοδική δουλειά έρχονται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στους κατοίκους των Δυτικών». «Στη Δυτική Αθήνα μιλάμε με έργα!» υπογραμμίζει και προσθέτει πως θα συνεχίσει να εργάζεται και να συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Δυτική Αθήνα δυνατή και φιλική για τους ανθρώπους της. Παράλληλα, ευχαριστεί τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για τις ενέργειές του και ευχαριστεί τους Δημάρχους για την άριστη συνεργασία.

Τα έργα είναι:

– Δήμος Πετρούπολης – Δημιουργία δικτύου γωνιών ανακύκλωσης και εκσυγχρονισμός ΣΠΑ ύψους 2.547.616 ευρώ

– Δήμος Ιλίου – Γωνιές Ανακύκλωσης ύψους 1.721.161 ευρώ

– Δήμος Αιγάλεω – Ολοκληρωμένο πρόγραμμα γωνιών ανακύκλωσης ύψους 2.326.280 ευρώ

– Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού – Δράσεις ηλεκτροκίνησης ύψους 1.709.929 ευρώ

– Δήμος Αγίας Βαρβάρας – Υποδομές ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά οχήματα – Σταθμοί φόρτισης ύψους 3.005.140 ευρώ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ