Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

«Μουσεία Influencers» για την Παγκόσμια ημέρα βιβλίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού παρουσίασε το βιβλίο «Μουσεία Influencers», του δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Εκτός από την παρουσίαση του βιβλίου, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, απένειμε τιμητικές πλακέτες σε δύο διανοούμενους του Δήμου, στον συγγραφέα Ανδρέα Μηλιώνη, ο οποίος έχει γράψει βιβλία για τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό και στον γιατρό Γιάννη Ρούσσο, παλαιό δημότη της πόλης, ο οποίος ονειρευόταν διακαώς τη δημιουργία μίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του: «Το βιβλίο Μουσεία Influencers μας καλεί να εξερευνήσουμε τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα του influencing και της επιρροής στην καθημερινότητα μας, χρησιμοποιώντας ως μέσο τον ίδιο τον διαχρονικό πολιτισμό των μουσείων. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με κάθε μέσο, προς ένα μέλλον, όπου η γνώση και η παιδεία είναι προσιτές για όλους. Μέσα από αυτό το πνευματικό ταξίδι έχουμε τη δυνατότητα να προοδεύσουμε ως κοινωνία αλλά και ως Δήμος γενικότερα».

Οι βραβευθέντες Ανδρέας Μηλιώνης και Ιωάννης Ρούσσος εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση που ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού απέκτησε Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ο δημοσιογράφος κ. Λασκαράτος είπε μερικά λόγια για το βιβλίο του και προέτρεψε τον κόσμο να επισκέπτεται μουσεία, αλλά και να διαβάζει περισσότερα βιβλία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ