Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Με ανεξαρτητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η η εκλογή του νέου Προεδρείου και των μελών των Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων – Καματερού με ανεξαρτητοποιήσεις.

Με εισήγηση του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρου Τσίρμπα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Τάσος Αθανασόπουλος από τον συνδυασμό του Δημάρχου «Καθαρή Πρόταση».
Αντιπρόεδρος εξελέγη η Αγγελική Φραγκοπούλου από τον συνδυασμό του π.Δημάρχου Νίκου Σαράντη «Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό, Πόλη Αλληλεγγύης & Δημιουργίας» και Γραμματέας εξελέγη ο Σωτήρης Γιαννίρης από τον συνδυασμό του Σωτήρη Καμαρινόπουλου «Πόλη του Αύριο».
Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Αυτό που θα θέλαμε όλοι είναι ένα ενωμένο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα προσπαθήσει να λύσει όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί για τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την πόλη μας. Σας ευχαριστώ».
Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Αθανασόπουλος, σε δήλωσή του αμέσως μετά την εκλογή του, σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρο Τσίρμπα, που με τίμησε με την πρότασή του αυτή για τη θέση του προέδρου του
Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλους εσάς τους αγαπητούς συναδέλφους για την εμπιστοσύνη σας να με εκλέξετε στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων- Καματερού. Θα τιμήσω την εντολή που μου δίνετε και θα ασκήσω τα καθήκοντά μου, με γνώμονα τον σεβασμό στην δημοκρατική λειτουργία του θεσμού, στον κανονισμό λειτουργίας του Οργάνου και φυσικά στη διευκόλυνση της συνεργασίας όλων των παρατάξεων, προς όφελος του Δήμου και των δημοτών μας.»

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι
Αντιδήμαρχοι των Αγίων Αναργύρων Καματερού ορίστηκαν οι: κ. Ζαλακούδης Δημήτριος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο κ. Δανάκος Στέφανος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών-Δόμησης, ο κ. Κοτσίνης Σπύρος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Συνεργείων & Ηλεκτροφωτισμού, ο κ. Νταούτης Γεώργιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου και ο κ. Βαβλαδέλης Δημήτριος Αντιδήμαρχος Ασφάλειας , Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη.

Σημειώνεται ότι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη του Νίκου Σαράντη δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους. Πρόκειται για τον Ζήση Πότση, την Άννα Καπνιά – Μπούνα και τον Παναγιώτη Σταφυλά.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την Καθαρή Πρόταση οι κυρίες Νίκη Τρίγκα και Αγγελική Καϊση, από την παράταξη: Άγιοι Ανάργυροι Καματερό, Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας ο Νικόλαος Σαράντης, ο Σωτήριος Καμαρινόπουλος από την Πόλη του Αύριο, ο Νικόλαος Πατσούρας από την Αλληλεγγύη η Δύναμή μας, ο Γεώργιος Βαρλάς από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ως αναπληρωτικά μέλη εξελέγησαν οι Σπύρος Κοτσίνης και Ηλίας Αποστόλου από την Καθαρή Πρόταση, η Παναγιώτα Καρκαλέτση-Γεντέκου από την παράταξη Άγιοι Ανάργυροι Καματερό, Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας, ο Δημήτριος Δημάκος από την Πόλη του Αύριο, η Αφροδίτη Μπιζά από την Αλληλεγγύη η Δύναμή μας, και ο Θεόδωρος Σκολαρίκος από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η Οικονομική Επιτροπή θα έχει επιπλέον και τα παρακάτω οριζόμενα τρία (3) μέλη από την Παράταξη “ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ”: α. Δημήτριος Ζαλακούδης (ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής – Αντιδήμαρχος), β. Γεώργιος Νταούτης (Αντιδήμαρχος) και γ. Δημήτριος Βαβλαδέλης (Αντιδήμαρχος).

Ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν η Αγγελική Καϊση, και ο Ηλίας Αποστόλου από την Καθαρή Πρόταση, ο Θεόδωρος Μαξούρας από την παράταξη Άγιοι Ανάργυροι Καματερό, Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας, ο Σταμάτιος Μανάρας από την Πόλη του Αύριο, ο Αντώνιος Καράλης από την Αλληλεγγύη η δύναμή μας, η Βασιλική Ζάχαρη από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, θα έχει επιπλέον και τα παρακάτω οριζόμενα τρία (3) μέλη από την Παράταξη “ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ” : α. Στέφανος Δανάκος (Αντιδήμαρχος, ως Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ.), β. Γεώργιος Νταούτης (Αντιδήμαρχος) και γ. Σπύρος Κοτσίνης (Αντιδήμαρχος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ