Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού: Tablet για τους μαθητές στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης

0

Χαμόγελα σε περίπου 500 μαθητές του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, θα προσφέρει το νέο απαραίτητο εργαλείο για την τηλεκπαίδευση που εξασφάλισε η δημοτική αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 500 παιδιά θα παραλάβουν από ένα τάμπλετ τελευταίας
γενιάς.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Τσίρμπας σχολίασε κατά την παραλαβή των τάμπλετ. «Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι αδιαμφισβήτητο και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών. Τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να στερείται του αγαθού της παιδείας, επειδή η οικογένειά του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος για την αγορά μίας ηλεκτρονικής συσκευής. 

 

 

Μαζί με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε να  εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες. Πιστοί στις αξίες μας, προχωρήσαμε στην προμήθεια ηλεκτρονικών μέσων ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση των παιδιών του Δήμου μας στην εκπαίδευση.

Τις επόμενες μέρες θα παραδώσουμε περισσότερα από 500 τάμπλετ που εξασφαλίσαμε με πόρους του Δήμου αλλά και δωρεές και θα διανεμηθούν για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών που δεν έχουν μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μαθήματα εξ αποστάσεως».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.