Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέματα ασφάλειας και ενίσχυσης της πρόληψης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Δημητρίου, συζήτησε ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο. 

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ενημέρωσε τον Υφυπουργό για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και σχετίζονται με την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και τη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου.

Επιπλέον, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα συνεργασίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και  επεσήμανε ότι ήδη έχει προηγηθεί διευρυμένη συνάντηση στο Δήμο Αγίου Δημητρίου με τη συμμέτοχη εκπροσώπου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και υψηλόβαθμων αξιωματούχων του υπουργείου. 

Ο κ. Νικολακόπουλος διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση παραβατικών φαινομένων στην περιοχή. Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα υλοποίησης κοινών προγραμμάτων πρόληψης, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ασφάλειας. Ο κ. Μαμαλάκης κατέθεσε σχετικό υπόμνημα και συμφωνήθηκε με τον Υφυπουργό να προγραμματιστεί νέα συνάντηση για την υλοποίηση κοινών δράσεων και συνεργασιών. 

Με αφορμή την συνάντηση ο κ. Μαμαλάκης, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν στην πόλη τους χωρίς φόβο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θετική ανταπόκριση των στελεχών και των αξιωματούχων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και είμαι βέβαιος ότι με τη στενή συνεργασία όλων μας οι παραβατικές συμπεριφορές θα περιοριστούν στο ελάχιστο». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ