Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Εκδικάστηκαν σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Αγ. Δημητρίου για την κεραία στην οδό Ελπίδος

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, εκδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που άσκησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου κατά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για την τοποθέτηση κεραίας κοντά σε σχολείο επί της οδού Ελπίδος 6.

Στη συζήτηση προσωρινής διαταγής των ασφαλιστικών μέτρων παρέστησαν η νομική σύμβουλος του Δήμου Ε. Καδδά, ο διευθυντής του Δημάρχου και Δημοτικός σύμβουλος Π. Ζωίλης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Δ. Τούσης, με το μέλος του συλλόγου και δικηγόρο Σ. Ζαφειρόπουλο, καθώς και ο Μ. Ζαχαριάς εκ μέρους κατοίκων της περιοχής. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών.

Με αφορμή την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε: “Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών μας. Η τοποθέτηση της κεραίας στην οδό Ελπίδος 6 εγείρει σοβαρά υγειονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από σχολική μονάδα. Οφείλουμε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον. Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι η Δικαιοσύνη θα λάβει θετική απόφαση, ακυρώνοντας την άδεια εγκατάστασης της κεραίας.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ