Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ο “Αρχιμάστορας Σόλνες” του Ίψεν σε σκηνοθεσία Αθ. Καραγιαννοπούλου. [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 13 Δεκεμβρίου 2019, «Πάμε Θέατρο με τον ΟΠΑΠ», στο θέατρο Ιλίσια με την παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες» του  Χένρικ Ίψεν, σε σκηνοθεσία Αθ. Καραγιαννοπούλου. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Υπόθεση:

Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;

Συντελεστές:

Μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, η Κατερίνα Λέχου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ιώβη Φραγκάτου, Μιχάλης Αεράκης, Κατερίνα Κρέπη και ο Κώστας Καστανάς.
Μετάφραση / Διασκευή / Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κουστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Πληροφορίες στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος: Ειρήνης 17 & Αγ. Δημητρίου, καθημερινά από 9:00 – 13:00 και Δευτέρα και Τετάρτη και από 17:00 – 20:00.
Τηλ.: 210 9760505 – 2109719423.

Καταληκτική ημερομηνία: 5-12-2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ