Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ο “Αρχιμάστορας Σόλνες” του Ίψεν σε σκηνοθεσία Αθ. Καραγιαννοπούλου. [Βίντεο]

0

Στις 13 Δεκεμβρίου 2019, «Πάμε Θέατρο με τον ΟΠΑΠ», στο θέατρο Ιλίσια με την παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες» του  Χένρικ Ίψεν, σε σκηνοθεσία Αθ. Καραγιαννοπούλου. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Υπόθεση:

Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;

Συντελεστές:

Μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, η Κατερίνα Λέχου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ιώβη Φραγκάτου, Μιχάλης Αεράκης, Κατερίνα Κρέπη και ο Κώστας Καστανάς.
Μετάφραση / Διασκευή / Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κουστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Πληροφορίες στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος: Ειρήνης 17 & Αγ. Δημητρίου, καθημερινά από 9:00 – 13:00 και Δευτέρα και Τετάρτη και από 17:00 – 20:00.
Τηλ.: 210 9760505 – 2109719423.

Καταληκτική ημερομηνία: 5-12-2019.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.