Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Άγιος Δημήτριος: Δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο, στο Πάρκο Ασυρμάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου για τη διενέργεια rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Η δράση του ΕΟΔΥ θα γίνει στο Πάρκο Ασυρμάτου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, όπου οι πολίτες θα προσέρχονται αποκλειστικά με όχημα: αυτοκίνητο ?, δίκυκλο ?, ποδήλατο ?ή και πατίνι ?προκειμένου να εξεταστούν. ‼ Η προσέλευση θα γίνεται με αποστολή 1 στο 13033?Στα οχήματα θα πρέπει να επιβαίνουν μέχρι 2 ενήλικα άτομα, που θα φέρουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ, ενώ το αποτέλεσμα της εξέτασης θα τους γνωστοποιηθεί μέσω sms στο κινητό τους τηλέφωνο. Η είσοδος στο Πάρκο Ασυρμάτου θα γίνεται από την οδό Ασυρμάτου και η έξοδος από την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου.

? Στο χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να συνδράμουν στη διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

✔️ Η διενέργεια του τεστ διαρκεί μόνο δυο λεπτά και δικαίωμα να το κάνουν έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου, αλλά και πολίτες από τις γύρω περιοχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ