Το ΣΒΑΚ Αγίας Παρασκευής στο επίκεντρο της συνάντησης Ζορμπά – Κεφαλογιάννη

0

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς.

Ο κ. Υφυπουργός υποδέχθηκε στο γραφείο του εκτός από τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Τιμολέων Κωστόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μιλιτάδη Κύρκο, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν την Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις μελλοντικές κινήσεις του Δήμου, αλλά και για τα οικονομικά θέματα της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, τη διάρκεια της συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για το υπό εκπόνηση Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου, στο οποίο προβλέπεται η εκπόνηση κυκλοφοριακών μελετών για το σύνολο του Δήμου, μελέτες στάθμευσης, δημιουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας, κλπ με απώτερο στόχο την κυκλοφοριακή αποφόρτιση της πόλης, την εύκολη προσπέλαση σε όλες τις περιοχές της και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Υφυπουργός ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να βελτιωθεί άμεσα η ποιότητα ζωής των δημοτών και εξέφρασε τη βούλησή του να συνδράμει ενεργά στην υλοποίηση των δράσεων που θα προτείνει η μελέτη του Σ.Β.ΑΚ.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.