Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Στην Κύπρο ταξίδεψε αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Πενταμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής ταξίδεψε για την Γεροσκήπου (αδελφοποιημένος Δήμος της Κύπρου με την πόλη ) για να παραστεί στην έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια», που είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Διονύσης Λέκκας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευπρεπεία Καψοκεφάλου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Ενεργοί Πολίτες για την Αγία Παρασκευή», κ. Γιάννης Μυλωνάκης και η Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή», κα. Τερψιχόρη Γκιόκα φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Γεροσκήπου.

 

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην όμορφη πόλη της Κύπρου συναντήθηκαν με τον Δημαρχεύοντα κ. Κυριάκο Χατζηβασίλη, τον Γενικό Γραμματέα, την Διευθύντρια Οικονομικών αλλά και τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του αδελφοποιημένου Δήμου και είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολλές, ενδιαφέροντες και εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν τόσο την πόλη της Γεροσκήπου όσο και την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος Γεροσκήπου στην αντιπροσωπεία του Δήμου και τόνισε ότι οι σχέσεις των δύο πόλεων, μέρα με την ημέρα, γίνονται ολοένα και πιο ισχυρές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ