Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Πλούσιο το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών στον Θερινό Κινηματογράφο “Θανάσης Βέγγος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ταινιών του Δημοτικού θερινού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής “Θανάσης Βέγγος” από τον ΠΑΟΔΑΠ.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην πρώτη προβολή (9 μ.μ.) θα προβάλλονται παιδικές ταινίες ενώ στην δεύτερη (11 μ.μ.) μια κλασική ταινία. Ακόμη, κάθε Τετάρτη, στις 9 μ.μ., θα προβάλει ταινία η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.

Οι υπόλοιπες ταινίες στην πλειοψηφία τους, θα προβάλλονται σε δυο προβολές για δυο ημέρες, για να τις δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι θεατές, αφού ο αριθμός των εισερχομένων θα είναι περιορισμένος

Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφο πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7).

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω

Πληροφορίες

Α. Η είσοδος Θα πραγματοποιείται από την οδό Νεαπόλεως και, λόγω των μέτρων, Θα είναι για περιορισμένο αριθμό θεατών, κατά σειρά προτεραιότηταs, έως 200 άτομα ανά προβολή. Κατά την είσοδό σας, Θα σας χορηγείτε καρτέλα εισόδου, την οποία θα παραδίδετε κατά την προσέλευσή σας στον κυρίως χώρο. Οι καρτέλες θα διατίθενται για μεν την πρώτη προβολή (9μ.μ.-10.30 μ.μ.) από τι 8.15 μ.μ. για δε την δεύτερη προβολή (11 μ.μ.-12.30 μ.μ.) από τι 10.15 μ.μ. Δεν θα υπάρχει διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προβολής.

Β. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική για του θεατές κατά την είσοδο και έξοδο στον χώρο και κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το κυλικείο ή τις τουαλέτες. Μπορείτε να την αφαιρείτε καθήμενοι, κατά τη διάρκεια της προβολής.

Γ. Στις παιδικές ταινίες, τα παιδιά να συνοδεύονται από έναν μόνο συνοδό, ανεξαρτήτως του αριθμού των συνοδευόμενων παιδιών, οι οποίοι θα έχουν τον έλεγχό τους. Οι συνοδοί δεν πρέπει να καταλαμβάνουν θέσεις παιδιών.’Εχει ληφθεί μέριμνα για την εποπτεία των παιδιών από τους συνοδούs, από παρακείμενο χώρο, με οπτική επαφή στον χώρο προβολής.

Δ. Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο. Συνιστάται, να μην φέρνετε μαζί σας φαγώσιμα είδη ή ποτά. Η προσέλευση στο κυλικείο επιτρέπεται πριν την έναρξη τηs προβολήs και κατά την διάρκειά της, αφού δεν θα υπάρχει διάλειμμα. Μέγιστος αριθμός ατόμων σε αναμονή στο κυλικείο, 8 άτομα.

Ε. Ο χώρος καθαρίζεται και απολυμαίνεται τακτικά, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στις τουαλέτες και στο κυλικείο θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό.

Οδηγίες

Για την ασφάλεια όλων μα και την βέλτιστη λειτουργία του χώρου, παρακαλείστε:

Α. Ακολουθείστε τι οδηγίες του εξουσιοδοτημένου για την εξυπηρέτησή σας προσωπικού.
Β. Μην καπνίζετε στον χώρο του κινηματογράφου και στον περιβάλλοντα χώρο.
Γ. Ρίχνετε τα απορρίμματα στους κάδους, διατηρείτε τον χώρο και τι τουαλέτες καθαρά.
Δ. Μην μετακινείτε τα καθίσματα, είναι τοποθετημένα σύμφωνα με του κανόνες για την ασφάλεια όλων.
Ε. Τηρείτε τις αποστάσεις κατά την προσέλευση για την είσοδό σας στο κυλικείο και κατά την έξοδό σας μετά την λήξη της προβολής.
Στ. Πριν εξέλθετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Ζ. Εξέλθετε από τον χώρο σύμφωνα με τις υποδείξεις του εξουσιοδοτημένου προσωπικού.

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ