Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Πλήρως φωτισμένη από σήμερα η Αιγαίου Πελάγους στην Αγ. Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήρως φωτισμένη από σήμερα η Αιγαίου Πελάγους στην Αγ. Παρασκευή – Το βράδυ ανάβουν τα φώτα και στο τμήμα από Μεσογείων έως Ελβετίας.

Μετά την αποκατάσταση του οδοφωτισμού στην οδό Αιγαίου Πελάγους, από την Ελβετίας μέχρι τη Γραβιάς, φωτίζεται από σήμερα (12/04) το βράδυ και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου, από τη λεωφόρο Μεσογείων μέχρι και την Ελβετίας, καθώς ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εργασίες αποκατάστασης του δικτύου σύνδεσης, υπό το συντονισμό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά η σταδιακή αντικατάσταση των καμένων φωτιστικών led σε διάφορα σημεία της πόλης, ένα ζήτημα για το οποίο ο Δήμος έχει δεχθεί πλήθος αιτημάτων.

Η δημοτική αρχή ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για το γεγονός ότι αυτούς τους πρώτους μήνες της θητείας της δεν μπορούσε να προχωρήσει στην αποκατάσταση του προβλήματος, διευκρινίζοντας πως η σχετική διαδικασία είχε “παγώσει” λόγω της έλλειψης προϋπολογισμού στον Δήμο, μια εκκρεμότητα που “δεν διευθέτησε εγκαίρως η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου”, όπως αναφέρουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ