Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Πάνω από 140 πολίτες προσήλθαν για rapid test στη λαϊκή αγορά Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη υπήρξε η συμμετοχή των καταναλωτών της Αγίας Παρασκευής στο πρόγραμμα διενέργειας δωρεάν rapid test στις λαϊκές αγορές της Αττικής.

Από νωρίς το πρωί το ειδικό κιόσκι δειγματοληψίας στη λαϊκή αγορά Επτανήσου και Ανδρούτσου επισκέφθηκαν περισσότεροι από 140 καταναλωτές για προληπτική εξέταση και ενημέρωση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας από εξειδικευμένο κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών υγείας.

Εκεί τους υποδέχτηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες: Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών Αττικής Σταύρος Μελάς, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Ιατρικού Τουρισμού Γιάννης Κεχρής.

«Στόχος της πρωτοβουλίας που καθημερινά ξεδιπλώνεται με τις εντολές του Περιφερειάρχη σε όλες τις γειτονιές της Αττικής είναι να ανακοπεί η αλυσίδα μεταδοτικότητας της πανδημίας» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος. Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε, «δεν εφησυχάζουμε, προλαμβάνουμε, εμβολιαζόμαστε, μένουμε όλοι μας ασφαλείς».

Την κοινή αυτή δράση της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) συντόνισε ο Κωνσταντίνος Σφύρλας, Πρόεδρος της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ