Ο δήμος της Αγ. Παρασκευής βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ – ΤΕΙ

0

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2019 η εκδήλωση κοπής πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου και βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής που πέ¬τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2018.
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τoν Aντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Πάνο Γκόνη. Ακολούθως έγιναν η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παιδείας και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων με χαιρετισμούς Δημ. Συμβούλων, του Διευθυντή Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Αθ. Φαλούκα, Διευθυντών κ.α.
Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς, πρ. Δήμαρχος, Βασ. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, Κ. Κρητικίδης, Ανδρ. Γκιζιώτης, Αλεξ. Μουστόγιαννης και Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αρ. Αϊδίνης και Βασ. Τραυλός,η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ηλ. Σωτηράκου, ο εκπρόσωπος της Παράταξης «Νέα Αρχή» Β. Κάλος, Διευθυντές Σχολείων και Εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.