Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίπλα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

0

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έλαβε χώρα στο Πανελλήνιο Επιχειρησιακό Κέντρο του Οργανισμού στην Αγία Παρασκευή, συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών έτσι ώστε τόσο ο Δήμος όσο και «To Χαμόγελο του Παιδιού» να παράσχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Ζορμπάς τόνισε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα έχουμε την δυνατότητα να συνεργαστούμε στενά και να στηρίξουμε την προσπάθεια και το έργο του Οργανισμού. Ο κύριος Γιαννόπουλος και όλοι όσοι βρίσκονται στο πλευρό του, εδώ και 25 χρόνια, έχει επιτελέσει πραγματικά ένα σπουδαίο έργο και έχει δώσει σωτήριες λύσεις σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Και εμείς το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδράμουμε από την πλευρά μας με όποιο τρόπο μπορούμε, ώστε να μη σβήσει ποτέ το χαμόγελο από το πρόσωπο όλων των παιδιών».

 

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε: «η σημερινή συνάντηση μας δίνει ιδιαίτερη χαρά γιατί όχι μόνο αναδεικνύει την άριστη σχέση που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας, πολύτιμος συμπαραστάτης στο έργο μας αλλά κυρίως την αμοιβαία διάθεση να προχωρήσουμε και να εμβαθύνουμε περαιτέρω τη μεταξύ μας συνεργασία και σε άλλους τομείς και δράσεις υποστήριξης παιδιών και οικογενειών σε ανάγκη. Σύντομα η συνεργασία μας θα επικυρωθεί με σχετικό σύμφωνο στο οποίο θα καταγραφούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούμε να κινηθούμε άμεσα και αποτελεσματικά στην καθημερινότητα και στην προσπάθεια να είμαστε 24 ώρες, κοντά σε κάθε παιδί που κινδυνεύει».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.