Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του κτηρίου της Δ/νσης Μεταφορών στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταφορών στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η συγκεκριμένη Διεύθυνση στεγάζεται σε κτήριο 2.300 τετραγωνικών μέτρων, καλύπτει τις ανάγκες περίπου 750.000 πολιτών, ενώ εκδίδει γύρω στις 15 χιλιάδες άδειες οδήγησης και 55 χιλιάδες άδειες κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι μαζί με τις κτηριακές εγκαταστάσεις εξασφαλίστηκε και ανοικτός χώρος στάθμευσης ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών που προσέρχονται να εξυπηρετηθούν.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν οι Αντιπεριφερειάρχες: Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Ευρώπη Κοσμίδη και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γιάννη Σελίμης.

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με δηλώσεις του αμέσως μετά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης επισήμανε: «Η Περιφέρεια Αττικής μετά από συγκεκριμένες ενέργειες και παρεμβάσεις παραδίδει στους πολίτες σύγχρονες εγκαταστάσεις και συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος γιατί πριν κάποιες δεκαετίες ως  ορθοπεδικός εκτελούσα εδώ το καθήκον μου στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή. Σήμερα ως Περιφερειάρχης έχω την μεγάλη χαρά μαζί με τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της Περιφέρειας  να υλοποιούμε ένα σημαντικό όραμα, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών. Οι υπηρεσίες μας αναβαθμίζονται με έναν τρόπο Ευρωπαϊκό. Είναι σημαντικό που οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει στα αρμόδια υπουργεία έχουν γίνει δεκτές, γεγονός το οποίο συνέβαλλε στην επίλυση προβλημάτων και δυσλειτουργιών που απασχολούν το σύνολο των διευθύνσεων μεταφορών σε εθνικό επίπεδο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και είμαι αισιόδοξος καθώς διαπιστώνω ότι στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού των υπηρεσιών μας. Όλοι μαζί δημιουργούμε μια ισχυρή αλυσίδα και συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος δήλωσε: “Μετά από σχεδόν 30 χρόνια εγκατάλειψης ανακαινίστηκε πλήρως το κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Οι εγκαταστάσεις είναι πλέον σύγχρονες, ανθρώπινες, φωτεινές, δεν αποπνέουν την αποκρουστική καταχνιά του παρελθόντος. Ως Περιφερειακή Αρχή δημιουργούμε σύγχρονες Υπηρεσίες, βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτηση των πολιτών και ψηφιοποιούμε όλες τις διαδικασίες με απώτερο στόχο επτά στους δέκα πολίτες να εξυπηρετούνται, εντός του 2021, ηλεκτρονικά και από απόσταση.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ