Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή στήριξε τους πλημμυροπαθείς της Χερσονήσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Χερσόνησος πριν λίγες εβδομάδες γνώρισε μια πολύ μεγάλη φυσική καταστροφή με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός συνανθρώπων μας να υποστούν τεράστιες ζημιές και να χάσουν τις περιουσίες τους.

Θετική αποδείχθηκε η ανταπόκριση των δημοτών της Αγίας Παρασκευής στο κάλεσμα του Δήμου αλλά και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς.

Το περασμένο Σάββατο  στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, είδη υγιεινής για παιδιά και ενήλικες, είδη κουζίνας και καθαριότητας, αλλά και νερό τα οποία εστάλησαν στον Δήμο Χερσονήσου.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αργυρός (Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών), Νικόλας Κωβαίος Ντούσκος (Κοινωνικής Πολιτικής) και Νίκος Ζόμπολας (Νεολαίας), αλλά και η Γεωργία Πίσπα (Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Αττικής, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ), ο Κωνσταντίνος Γουρλούλης (αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ) και ο Γιώργος Κωβαίος (μέλος ΠΑΟΔΑΠ).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ