ΕΝΕΒΑΠ: Υπηρεσίες delivery στο Δήμο Αγ. Παρασκευής

0

Στην εποχή του κορωνοϊού, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, πολλά καταστήματα της Αγ. Παρασκευής άρχισαν να παραδίδουν τα προϊόντα τους κατ’ οίκον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσους «μένουν σπίτι».

Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε δημότης μπορεί να προμηθεύεται ό,τι χρειάζεται χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία!

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) κατέγραψε όλα αυτά τα καταστήματα και τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, με τα τηλέφωνα, τη διεύθυνση, τον ιστότοπο, τις ώρες που κάνουν διανομή και την ακριβή τοποθεσία τους (χάρτες).

Κάθε πολίτης μπορεί να βρει ταξινομημένες ανά είδος τις καταχωρημένες επιχειρήσεις με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://enevap.org.gr/draseis/menoume-spiti/

Στην ίδια διεύθυνση, η ΕΝΕΒΑΠ παρακαλεί όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό της Αγίας Παρασκευής ότι προσφέρει την υπηρεσία delivery, να συμπληρώσει τη φόρμα επιλέγοντας την ένδειξη: Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΝΕΒΑΠ – Μένουμε Σπίτι, Αγία Παρασκευή Delivery

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.