Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στην Αγία Παρασκευή

0

Tην έγκριση της χρηματοδότησης για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων ανακοίνωσε o πρόεδρος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, κ. Γιώργος Κουράσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι με πράξη του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, η χρηματοδότηση του έργου του Σ.Β.Α.Π. «Κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στη θέση Βαλαδόπορτα Μαρκόπουλου».

Δικαιώνεται έτσι μία μακροχρόνια προσπάθεια του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και των 16 Δήμων μελών του για την ωρίμανση και υλοποίηση ενός έργου πρότυπου για την Ελλάδα, στον κρίσιμο τομέα της περίθαλψης των αδέσποτων ζώων.

Με ιδιόκτητο οικόπεδο, πλήρεις μελέτες και τις προβλεπόμενες από τον Νόμο αδειοδοτήσεις, ο Σ.Β.Α.Π. διεκδίκησε και δίκαια πέτυχε τη χρηματοδότηση του έργου.

Ένα έργο, η κατασκευή του οποίου θα συμβάλει στην άμβλυνση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων των Δήμων μελών του, θα εξορθολογίσει τις τιμές κτηνιατρικών υπηρεσιών στην αγορά, αλλά κυρίως θα αποτελέσει την καρδιά μίας οργανωμένης προσπάθειας υιοθεσίας των αδέσποτων.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, την Υπηρεσιακή Γραμματέα του ΥΠΕΣ κα. Γεωργία Βαλατσού, τους συναδέλφους Δημάρχους των 16 Δήμων μελών μας και όσους συνέβαλαν στην ευόδωση της προσπάθειας αυτής.
Ξεκινάμε άμεσα δουλειά, ώστε το μεγάλο έργο σύντομα να γίνει πραγματικότητα».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.