Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στα Πευκάκια Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπά, ο νέος πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός στην περιοχή Πευκάκια Αγίας Παρασκευής ο οποίος κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 1. 570.000 ευρώ.

 

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής,  οι Αντιδήμαρχοι Β. Σάρκουλας, Τ. Κωτσόπουλος, Ν. Ντούσκος –Κωβαίος, Ν. Ζόμπολας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Αλ. Μουστογιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης.

 

 

 

 

Ο νέος παιδικός σταθμός έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περίπου 60 παιδιά σ΄ένα κτίριο που περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και έναν όροφο. Το υπόγειο, επιφάνειας 301,56 τ.μ. θα αξιοποιηθεί για βοηθητικούς χώρους και για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Το ισόγειο επιφάνειας 294,93 τ.μ., στεγάζει το νηπιακό τμήμα, την τραπεζαρία, λειτουργίες διοίκησης και υποστήριξης, καθώς και χώρους υγιεινής. Ο όροφος επιφάνειας 204,74 τ.μ.  έχει αίθουσες ύπνου νηπίων, χώρους για το προσωπικό και χώρους υγιεινής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ