Δήμος Αγ. Παρασκευής: Επιστολή Δημάρχου στον ΕΟΔΥ για διενέργεια τεστ κορωνοϊού

0

Το ενδεχόμενο διενέργειας τεστ για τον κορωνοϊό στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ζητά να εξεταστεί με επιστολή του ο Δήμαρχος της πόλης.

Ειδικότερα, με επιστολή του στον ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο κ. Βασίλης Ζορμπάς ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να σταλεί κλιμάκιο της Υπηρεσίας στην κεντρική πλατεία του Δήμου προκειμένου να διεξαχθούν τα τεστ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Αρκουμανέα, Ο νέος κορονοϊός μπήκε βίαια στη ζωή μας και έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας. Υπό αυτές τις συνθήκες, αποστολή μας είναι να θωρακίσουμε την κοινωνία.

Η κοινωνική απόσταση καθώς και η χρήση μάσκας, εφαρμόζονται στη χώρα μας ως βασικά μέτρα πρόληψης μετάδοσης της νόσου συμπεριλαμβάνοντας την αποφυγή συναθροίσεων και συγχρωτισμού οπουδήποτε. Αναγκαία μέτρα τα οποία δυστυχώς δεν τηρούνται από όλους. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις καθώς και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο να στείλετε κλιμάκιο της Υπηρεσίας σας, για διενέργεια Covid tests στην κεντρική πλατεία του δήμου μας.

Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.