Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Αίτημα δανεισμού προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τα έργα του κολυμβητηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, κ. Δημήτρη Σταμάτη.

Θέμα της συνάντησης των δύο πλευρών ήταν η επιθυμία του Δήμου να αιτηθεί δάνειο, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ύψους 2.000.000 ευρώ για την αποπεράτωση των εργασιών του κολυμβητηρίου της πόλης.

Μετά την αναλυτική μελέτη όλων των απαιτούμενων λεπτομερειών, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σήμερα θα καταθέσει επίσημο αίτημα δανεισμού προς το Ταμείο, έτσι ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την αποπεράτωση ενός σπουδαίου έργου ζωής για την Αγία Παρασκευή και τους κατοίκους της.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, κ. Γεώργιος Κουλτούκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου, κ. Γεώργιος Λαζουράς και η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών, κα. Πόπη Δράκου.

Η ολοκλήρωση του έργου του κολυμβητηρίου και η παράδοσή του στους δημότες της Αγίας Παρασκευής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Δημοτικής Αρχής, η οποία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με γοργά βήματα στην δημιουργία ενός αθλητικού χώρου που θα αποτελέσει πνεύμονα ζωής για όλη την πόλη, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια περιπέτεια δεκαετιών που μόνο κακό έκανε στην Αγία Παρασκευή και τους πολίτες της.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ