Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάπλαση των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς με δήλωσή του ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης αναφορικά με τη Μελέτη Ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες της Αγίας Παρασκευής πως στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Δευτέρα, 15.11.2021) ψηφίστηκε η Μελέτη Ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης, ενώ αύριο (Πέμπτη 18.11.2021) η Μελέτη αυτή αναμένεται να περάσει από το Δημοτικό μας Συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση.
Παράλληλα, την Παρασκευή (19.11.2021) ο Δήμος μας θα καταθέσει τη Μελέτη στο «Πράσινο Ταμείο» προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου.
Επίσης, οι Υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν καταθέσει στην Περιφέρεια Αττικής και Μελέτη Ομβρίων, έτσι ώστε η οδός Ειρήνης να αποκτήσει όμβρια, κάτι που θα εξυπηρετήσει πολλές ανάγκες και θα λύσει αρκετά προβλήματα τόσο επί της οδού Ειρήνης όσο και στους πέριξ δρόμους.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση των έργων αυτών, αλλά δεσμεύομαι πως πολύ σύντομα οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής θα ενημερωθούν σχετικά και γι αυτό.
Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας για την ταχύτητα της αποπεράτωσης της συγκεκριμένης Μελέτης και κυρίως στη μηχανικό του Δήμου μας την κα. Στέλλα Κουλουμπέρη η οποία και επιμελήθηκε αυτής».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ