Αγία Παρασκευή: Σε ποιες εγκαταστάσεις θα προπονούνται οι υποψήφιοι των Πανελληνίων

0

Η συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο, προς όφελος των νέων της πόλης.

Μετά από συντονισμένες κινήσεις του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Διονύση Λέκκα, επήλθε συμφωνία με το Αθλητικό τμήμα του Αμερικανικού Κολλεγίου, για χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων μαθητών της Τρίτης τάξης του Λυκείου από τα σχολεία της πόλης, οι οποίοι θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την είσοδό τους στη Γυμναστική Ακαδημία και τις Στρατιωτικές Σχολές. Ο Δήμος ενημέρωσε τα σχολεία και οι μαθητές εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Λόγω των αυστηρών απαγορευτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, οι μαθητές δεν έχουν την πολυτέλεια να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους με τον καταλληλότερο τρόπο. Για τον λόγο αυτό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Διονύσης Λέκκας έπειτα από συζητήσεις με το Αθλητικό Τμήμα του Κολλεγίου και τον κ. Θοδωρή Πρισκομάτη βρήκε την λύση να παράσχει επιπλέον βοήθεια στους νέους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι μαθητές που θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του στίβου και του κολυμβητηρίου του Κολλεγίου έχουν ήδη ειδοποιηθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Οι μαθητές θα πρέπει να τηρούν στο ακέραιο όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ θα πρέπει να γίνει γνωστό πως ο κάθε μαθητής θα πρέπει να έχει ένα εβδομαδιαίο αρνητικό τεστ, για την είσοδό του στις εγκαταστάσεις.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.