Έγκριση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την ανάπλαση των αθλητικών χώρων του «Στ. Κώτσης»

0

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε στις 10 Απριλίου 2019 την έγκριση που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής με 600.000€ από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (του Υπουργείου Εσωτερικών) για την ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης».

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανάπλασης είναι 1.125.000€, με τη διαφορά των 525.000€ να χρηματοδοτείται από το Δήμο Αγ. Παρασκευής.

 

Στις εργασίες που προβλέπονται να γίνουν περιλαμβάνονται:
1. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο.
2. Η Κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου στίβου µε ταρτάν και σκάμματος για άλμα εις μήκος καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση.
3. Ανάπλαση των χώρων γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού.
4. Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ.
5. Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.