Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας [Εικόνες]

0

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Ποντίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Λάμπρος Μίχος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρήστος Βασιλείου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τρίτης Ηλικίας κ. Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτηρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τουμαζάτου.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και μακροζωία στα μέλη, διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα ζητηθεί η γνώμη των ατόμων Τρίτης Ηλικίας για όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις ανάγκες τους, ώστε να διαμορφωθούν οι δράσεις του Δήμου συμμετοχικά και με βάση τις δικές τους προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα πρώτα Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε Ηλικιωμένους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ. Η εκδήλωσε έκλεισε με εδέσματα και ποτά, ενώ το φλουρί και τα πλούσια δώρα που κληρώθηκαν, ήταν προσφορά των επιχειρήσεων της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.