Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Κοπή πίτας από την ΟΝΝΕΔ Αγίας Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία της διοικούσας επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αγίας Βαρβάρας, το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της η κοπή της φετινής πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 στη σεμνή αυτή γιορτή δεν προσκλήθηκαν τα μέλη της και ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν ξεπερνούσε τα εννέα άτομα. Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ Δημήτρης Μαυροειδάκος συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ Αγίας Βαρβάρας για τη δυναμική της επανεμφάνιση και την ενεργό παρουσία στα κοινά της πόλης και ευχήθηκε η συνέχεια να έχει την δυναμική αυτή.

Με τα ίδια θερμά λόγια μίλησε και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Μανώλης Ζερβάκης, υποστηρίζοντας πως η τοπική ΟΝΝΕΔ είναι περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ. «Αυτά τα νέα παιδιά είναι οι συνεχιστές στην μεγάλη παράταξη» είπε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ολυμπία Τουμαζάτου τόνισε ότι, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της τοπικής, θα εργαστούν με ζήλο για το καλό του κόμματος και της Αγίας Βαρβάρας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προλαλήσαντες για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν απέναντι στα νέους του κόμματος. Η ευχάριστη αυτή « παρένθεση» σε αντίθεση με τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε στις μέρες μας, έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για μια χρονιά με υγεία και επιστροφή στην κανονικότητα. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Μαριάννα Τουμαζάτου και Γιάννης Πουλάκης. Επίσης, χαιρετισμό απεύθυναν η υπεύθυνη του τμήματος Γυναικών Θεοδώρα Φαρουτζή και ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Γιώργος Πουλάκης.

*Η βασιλόπιτα ήταν ευγενική προσφορά του αρτοζαχαροπλαστείου «Λιχουδιές» του κ. Γιώργου Κουφόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ