Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Διανομή ΤΕΒΑ σε 1172 οικογένειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Διανομή Τ.Ε.Β.Α. σε 1172 οικογένειες του Δήμου Αγίας Βαρβάρας θα γίνει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, από 9:00 π.μ έως 2:00 μ.μ. στη Βιοχρώμ.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός η διανομή θα γίνει σε συγκεκριμένες ώρες, με αλφαβητική σειρά με βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου του αιτούντα της αίτησης του ΚΕΑ, ως εξής :

  • 9:00 πμ- 10:00 πμ Α,Β,Γ,Δ 10:00πμ-11:00πμ Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ
  • 11:00πμ-12:30μμ Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ 12:30μμ-14:00μμ Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, οι πολίτες που θα προσέλθουν στο χώρο
υποχρεούνται να φορούν μάσκα και να έχουν δικό τους στυλό. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο της διανομής σε όποιον δεν φορά μάσκα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν και θα λάβουν  αναλυτικές οδηγίες,  οι οποίες πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και με υπευθυνότητα, για να μην  έχουμε συνωστισμό και πολύ χρόνο αναμονής και να διασφαλιστούν όλοι οι απαιτούμενοι όροι προστασίας της υγείας των εμπλεκόμενων, εργαζόμενων και ωφελούμενων.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή ή δεν επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός οικίας και δεν μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο, παρακαλούμε τους ωφελούμενους να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο: 213.20.19.379 , 9πμ -2μμ.

Βάσει του προγραμματισμού του ΑΣΔΑ, στη διανομή Νοεμβρίου θα μοιραστούν τα παρακάτω είδη ανά μέγεθος οικογένειας:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ