Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Αγία Βαρβάρα: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Θεόδωρο Πολυκανδριώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία ακόμη εξαιρετική βραδιά με μουσικές που ανακαλούν αναμνήσεις και ζωντανεύουν μνήμες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Στην πιο όμορφη γωνιά της Αθήνας, ο Σπύρος Πολυκανδριώτης με την ορχήστρα του παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο, συνθέτη και τραγουδοποιό Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, υπό τον τίτλο «Επιστροφή στις ρίζες μας».

Η οικογενειακή παράδοση την οποία υπηρετεί ο κ. Σπύρος Πολυκανδριώτης και η οποία εμπεριέχει πολυετή έρευνα και συστηματική ενασχόληση με το αυθεντικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, ήταν η εγγύηση για την άρτια και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας παρουσίαση από την επταμελή ορχήστρα του.

Ο συνδυασμός του υπέροχου χώρου στο cine-ΠΑΝΘΕΟΝ και η μεγάλη καλλιτεχνική αξία των μουσικών ήταν το κίνητρο για την αθρόα προσέλευση των θεατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους για την πραγματικά όμορφη βραδιά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «Γιορτές πόλης» συνεχίζονται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου με αφιέρωμα στην Βίκυ Μοσχολιού και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με το μουσικοχορευτικό show του Τόνι Σφήνου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ