Ελάτε στην παρέα μας

Νήσοι Νομού Αττικής

Νέοι κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης για τις Αντιπεριφέρειες Νότιου Τομέα, Πειραιώς και Νήσων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη στην Αντιπεριφέρεια Νότιου Τομέα και στη συνέχεια Πειραιώς και Νήσων προκειμένου να παραδώσει ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Τομέα Δ. Νάνου και Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ενημερωθεί για μια σειρά από υπηρεσιακά ζητήματα. Επιπλέον, ζήτησε την συνδρομή τους στην υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης επισημαίνοντας ότι πρώτη η Περιφέρεια και οι εργαζόμενοι της δίνουν το θετικό παράδειγμα προκειμένου να γίνει η ανακύκλωση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.

Οι 62 κάδοι που παραδόθηκαν θα τοποθετηθούν σε όλους τους χώρους και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Αντιπεριφερειών.

«Στόχος είναι να περιοριστεί δραστικά η ποσότητα του σύμμεικτου σκουπιδιού που καταλήγει στη Φυλή. Εάν θέλουμε να βελτιωθεί το επίπεδο της ποιότητας ζωής μας οφείλουμε να προχωρήσουμε σε ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων» τόνισε και πρόσθεσε πως σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί η διανομή κάδων συλλογής βιοαποβλήτων, κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και ειδικών σύγχρονων απορριμματοφόρων σε όλους τους Δήμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ