Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δρομολόγηση έργων οδοποιίας και υποδομών σε νησιά της Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ για τα νησιά της Αττικής υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η πρώτη σύμβαση προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ, αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα και υπεγράφη, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο. Στη υπογραφή παρέστη και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ Θ. Αλαϊσκας.

Η δεύτερη που υπεγράφη με τον ανάδοχο του έργου είναι επίσης προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ και αφορά συνολικά έργα οδοποιίας και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων επισήμανε: «Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη όλων των περιοχών της. Τα νησιά μας αποτελούν ακατέργαστα διαμάντια τα οποία οφείλουμε να βοηθήσουμε προκειμένου οι κάτοικοί τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική τους, τόσο σε τουριστικό, όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες μας και τους δημάρχους όλης της Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά για να μπει η Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά. Με τα έργα που υλοποιούμε σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής αποδεικνύουμε ότι κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ