Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Βραβεία BRAVO 2019: Διάκριση για την «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς έθεσε υποψηφιότητα στην κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ των βραβείων BRAVO 2019 & με τίτλο προγράμματος:” Κοινωνικές Δομές της ” Κοινωνικής Μέριμνας” Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κηφισιάς ” και κατόπιν ψηφοφορίας, βραβεύτηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Η βράβευση έγινε στην ετήσια εκδήλωση του BRAVO 2019, που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τη διάκριση παρέλαβε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή.

Στην πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι κοινωνικές δράσεις και δομές του Νομικού Προσώπου (Δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, δύο Δημοτικά Πολυϊατρεία, Κοινωνικά Συσσίτια, Κοινωνική Ιματιοθήκη Ν. Ερυθραίας & το Παλαιοβιβλιοπωλείο της Αγάπης).

Ο θεσμός BRAVO 2019, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών απο τους Οργανισμούς αυτούς,που συμβάλλουν στη δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.’

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ