Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

“Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους του Δήμου σου” στον Δήμο Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει στην καμπάνια “Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους του Δήμου σου” και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης οργανώνει δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ιωάννης Μέγγουλης”, στην Κερατέα.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του ΣΚΑΙ, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Στο σημείο συνάντησης, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους», ενώ παράλληλα, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες.

Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν δύο ποδήλατα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ