“Ακίνητο Ποτάμι”: Την Τετάρτη 20/11 από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής

0

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις 8 μ.μ., την βραβευμένη ταινία του Αγγέλου Φραντζή «Ακίνητο Ποτάμι», στο Πέτρινο κτίριο, Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», Σπάρτης 1, με είσοδο από τη Θεμιστοκλέους.

Η ταινία είναι μία μεγάλη διεθνής παραγωγή γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Ρωσία και τη Λετονία. Με φόντο τα εντυπωσιακά παγωμένα τοπία της Σιβηρίας, το «Ακίνητο Ποτάμι» είναι ένα συγκινητικό δράμα γεμάτο σασπένς, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την πίστη που αγωνίζονται μπροστά στην αμφιβολία.

Έχει κερδίσει 2 βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2018: Βραβείο σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας και Ενδυματολογίας, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές, Κάτια Γκουλιώνη και Ανδρέας Κωνσταντίνου, τιμήθηκαν με τα Βραβεία Α’ Γυναικείου και Ανδρικού Ρόλου αντίστοιχα από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (Βραβεία ΙΡΙΣ 2018).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής.

Σενάριο: Σπύρος Κρίμπαλης, Φωτογραφία : Σιμόν Μποφίς.

Ηθοποιοί: Κάτια Γκουλιώνη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Indra Burkovska, Juris Bartkevičs.

Παρόντες στην προβολή θα είναι ο σκηνοθέτης Αγγελος Φραντζής και οι δύο πρωταγωνιστές Κάτια Γκουλιώνη και Ανδρέας Κωνσταντίνου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος-εισφορά 3 ευρώ.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.