Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Ένωση Κινέζων Επενδυτών Ελλάδας: Επίσημα εγκαίνια στις 18 Ιανουαρίου στο ΕΕΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εναρκτήρια εκδήλωσή της στην Ελλάδα πραγματοποιεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών η Ένωση Κινέζων Επενδυτών Ελλάδας.

Η Ένωση έχει συσταθεί από ομάδα Κινέζων επενδυτών, που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την πρόσκληση της ελληνικής Πολιτείας για ξένες επενδύσεις και με το κίνητρο επιπλέον της Χρυσής Βίζας, για τους πολίτες τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε. και ήδη τα μέλη της Κινέζοι, που έχουν επενδύσει σε ακίνητα αλλά και επιχειρήσεις από το 2013 και μετά, συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του φορέα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ελευθερίου Βενιζέλου 44 και Χαριλάου Τρικούπη, εντός στοάς, 1ος όροφος), με την υποστήριξη των κινεζικών Αρχών στην Ελλάδα, κινεζικών κρατικών εταιρειών, που έχουν ήδη επενδύσει στη χώρα μας αλλά και κινεζικών ιδιωτικών εταιρειών, που ενδιαφέρονται για περαιτέρω επενδύσεις και συνεργασία με την Ελλάδα και την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα η Εναρκτήρια εκδήλωση έχει ως στόχο τη γνωριμία και την ενδυνάμωση της συνεργασίας με την ελληνική πλευρά, για την προώθηση των επενδύσεων και την περαιτέρω αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στις 12.00, η Ένωση θα κόψει τη Βασιλόπιτα στα γραφεία
της, Βουλής 22 (4ος και 5ος όροφος), στην Αθήνα και θα ακολουθήσει μπουφές με κινεζικά εδέσματα για τον εορτασμό της επερχόμενης κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ