Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

“Ένα γέλιο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα”… 8 Δεκεμβρίου στο Αρχελάου Θέατρο Θρακομακεδόνων!

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την εκδήλωση “Ένα γέλιο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα” ο Πανελλήνιος σύλλογος για το παιδί, ο Παλμός της Νέας Ζωής θέλει, μαζί με τα παιδιά, να προϋπαντήσει τις γιορτές που έρχονται με αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Σε μια 2ωρη δωρεάν για τα παιδιά εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε – με αφορολόγητο το γέλιο και την καλή διάθεση – Stand up comedy, τραγούδι, χορό και μια ανατρεπτική κωμωδία.

Όλα αυτά υπό την Αιγίδα της UNESCO, στο Αρχελάου θέατρο Θρακομακεδόνων, Αρχελάου & Σολωμού 2, στους Θρακομακεδόνες στις 12.00 το μεσημέρι.

Τι θα δείτε

  • Παρουσίαση και Stand up comedy ο Κώστας Γόνης, που προσφέρει αφιλοκερδώς
    το γέλιο και τη χαρά σε φιλανθρωπικές παραστάσεις για τα παιδιά και όλη την
    οικογένεια, όπου το κοινό τον αποθεώνει.
  • Τραγούδι από τη Μάγδα Στεφανίδου
  • Κι Εσείς Για Τον Γιατρό; – Μια ανατρεπτική θεατρική κωμωδία στο Αρχελάου
    θέατρο!

 

Υπόθεση του έργου

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε , ένας άνεργος νέος βρίσκει δουλειά λογιστή σε μία ψυχιατρική κλινική. Πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσει τον γιατρό σύντομα, για να υπογράψει την πρόσληψή του.

Πως θα καταφέρει να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας ώστε να τον συναντήσει πρώτος μιας και δεν έχει ραντεβού; Πως θα αντιμετωπίσει την ιδιάζουσας περίπτωσης γραμματέα, καθώς και τους τρεις ασθενείς του γιατρού, μία ηθοποιό τραγωδίας, μία νευρική δασκάλα και έναν κύριο που θέλει να ξαναπαντρευτεί; Θα τα καταφέρει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ