Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Την 9η θέση κατέλαβε το Παλαιό Φάληρο ανάμεσα σε 105 δήμους στην ανακύκλωση ενδυμάτων και υποδημάτων το 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία σπουδαία διάκριση για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, που κατακτήθηκε συνολικά από τη Δημοτική Αρχή και τους δημότες της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της πόλης έδειξαν να ανταποκρίνονται πλήρως στην προσπάθεια του δήμου να αναπτύξει περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση των δημοτών, αφού στο Παλαιό Φάληρο την προηγούμενη χρονιά η εταιρεία RECYCOM αποκόμισε πάνω από 147 τόνους ενδυμάτων και υποδημάτων μειώνοντας άμεσα τον όγκο των απορριμμάτων που καταλήγει στις χωματερές. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε την ένατη (9η) θέση σε σύνολο 105 Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, θιασώτης και ο ίδιος της ανακύκλωσης δήλωσε“Μία κοινωνία φαίνεται πόσο προηγμένη είναι από τα απορρίμματα που ανακυκλώνει. Είμαι περήφανος, γιατί οι δημότες της πόλης μας έχουν περιβαλλοντική συνείδηση και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σχετικά με την ανακύκλωση, “παρασύροντας” και τις οικογένειές τους στην κατεύθυνση αυτή”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ