Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Τα απογευματινά δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Πετρούπολης σήμερα

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναγκαστικές τροποποιήσεις των δρομολογίων και των τερματικών σταθμών του Ο.Α.Σ.Α. θα υπάρξουν σήμερα (10/7), λόγω της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στο Θέατρο Πέτρας.

Ο Δήμος Πετρούπολης αποφάσισε, με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας των δημοτών, από το απόγευμα (19:30-23:00) να χρησιμοποιηθούν και τα δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, για να μεταφέρουν τους επιβάτες πιο κοντά στον προορισμό τους.

Συγκεκριμένα, το ένα λεωφορείο θα εξυπηρετεί την Άνω Πετρούπολη και θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια των γραμμών Α11, Β11 του Ο.Α.Σ.Α.

Η κυκλική διαδρομή που θα ακολουθεί, με αφετηρία και τέρμα στην οδό Κρήτης, είναι: Αναπαύσεως, Μανιακίου, Κ. Παλαμά, 25ης Μαρτίου, στρογγυλή πλατεία, Κρήτης.

Το έτερο δημοτικό λεωφορείο θα κάνει τα δρομολόγια της γραμμής 700 των Αστικών Συγκοινωνιών, με αφετηρία και τέρμα στην πλατεία «Ν. Παξιμαδά» (τέρμα των τρόλεϊ).

Η κυκλική διαδρομή που θα ακολουθεί είναι: Αν. Ρωμυλίας, Σουλίου, Μετεώρων, Αγησιλάου, Πλούτωνος, Θεοκλήτου, Περικλέους, Μάρκου Μπότσαρη, Αν. Ρωμυλίας.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ