Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει να υλοποιεί ένα πλαίσιο πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και άλλων εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024:

  • Ώρα 20.00, παράλληλη δράση στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) από τον Όμιλο Ελληνικών Χορών Μοσχάτου: «Απ όλα τ΄ άστρα τ’  ουρανού ένα είναι που σου μοιάζει…». Πρόκειται για την παράσταση των παιδικών τμημάτων του Ομίλου. Τα παιδιά θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από τη Νίσυρο, την Ήπειρο, την Μικρά Ασία, τη Λήμνο και τη Φλώρινα.

Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024:

  • Ώρα 11.30-12.30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μοσχάτου «Μιχάλης Κατσαρός» (Πίνδου 36, Μοσχάτο) υλοποιείται το δημιουργικό εργαστήρι για γονείς και παιδιά, ηλικίας 3-5 ετών, με τίτλο «Οι βασιλιάδες της ζαβολιάς!». Τα παιδιά ακούν ιστορίες για ήρωες ανυπόμονους, σκανταλιάρηδες, μικρά ζιζάνια και θηρία ανήμερα που φέρνουν τα πάνω κάτω και δημιουργούν το πορτρέτο του δικού τους σκανταλιάρη ήρωα! Σχεδιασμός και υλοποίηση δράσης από τη συγγραφέα Θεοδώρα Κατσιφή.
  • Ώρα 20.00Αθλητική Γιορτή των τμημάτων Tae Kwo Do και Just Dance του Τμήματος αθλητισμού του Δήμου. στο κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60)

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024:

  • Ώρα 10.30, ιστορικός και περιβαλλοντικός περίπατος στο Μοσχάτο: «Από τον Βορρά στον Νότο και από τον Περικλή στον Μακρυγιάννη». Σχεδιασμός και υλοποίηση από την Αθηνά Χρήστου και από την Άννα Μιγάδη. Σημείο συνάντησης ο σταθμός ΗΣΑΠ Μοσχάτου.
  • Ώρα 19.00, στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου, στο αμφιθέατρο « Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο (Αγίας Σοφίας 16), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Ταύρου, παρουσιάζει μουσικοχορευτική παράσταση με χορούς και έθιμα του τόπου.
  • Ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), το μουσικό εργαστήρι «ο Αμφιών», με 50 χορωδούς θα παρουσιάσει την μουσική εκδήλωση «ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι», μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι.

Παράλληλα, διεξάγονται οι εκθέσεις των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου από τις 30/5 έως τις 6/6/24από τις 18.30 έως τις 20.30, στην αίθουσα 7 στα Π. Σφαγεία στον Ταύρο (Πειραιώς και Επταλόφου) και στις αίθουσες του π. Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο (Χρ. Σμύρνης 18).

Οι εκδηλώσεις στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ