Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι εγγραφές και δημιουργούνται νέα αθλητικά τμήματα στην Κολύμβηση Παιδιών στο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες για τη συνέχιση των εγγραφών στα Τμήματα Εκμάθησης Κολύμβησης Παιδιών.

Οι έμπειροι καθηγητές του Τμήματος Αθλητισμού, όλοι τους απόφοιτοι της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τους βοηθήσουν να εξοικειωθούν με το υδάτινο στοιχείο, μέσα από ένα ευχάριστο, διαδραστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και να τους διδάξουν τα μυστικά της ασφαλούς κολύμβησης.

Επιπλέον,  λόγω της αυξημένης συμμετοχής και ζήτησης δημιουργήθηκε ένα νέο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή κατά τις ώρες 17:00 – 19:00.

Τέλος, με γνώμονα τη σωματική ευεξία και την ευεργετική επίδραση που μπορεί να έχει η άσκηση στο σώμα και τη ψυχολογία των ατόμων της τρίτης ηλικίας, ξεκίνησαν Προγράμματα Παραδοσιακών Χορών & Μυϊκής Ενδυνάμωσης σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω (Νικολάου Πλαστήρα 20) στα τηλέφωνα: 2105902440, 2105317380.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ