Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Στενή συνεργασία του Δήμου Διονύσου με τον Δρ. Θ. Ασκητή στον τομέα της Υγείας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Δρ. Θάνο Ασκητή, είχε η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, παρουσία και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Προσχολικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Υγείας, Νίκο Κοκκαλά…

Πρωταρχικός στόχος της συνάντησης αποτέλεσε η αποτύπωση των υγειονομικών αναγκών του Δήμου και η εξεύρεση κοινών λύσεων, έχοντας ως προτεραιότητα τη βελτίωση της φροντίδας και της περίθαλψης στις περιοχές του Δήμου.

Η νέα Δημοτική Αρχή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της υγείας και του αθλητισμού με πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Επί παραδείγματι, το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Πόρτα Πόρτα», ο μαζικός αθλητισμός και το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής των παιδιών και των νέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας χαιρέτισε τις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής για την προαγωγή της δημόσιας υγείας και πρόνοιας, και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των υγειονομικών και κοινωνικών προκλήσεων, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς τη Δήμαρχο, αλλά και τη δέσμευσή του να υποστηρίξει τις προσπάθειες αυτές, με κάθε δυνατό τρόπο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία όλων των παρισταμένων για συνεχή επικοινωνία και πιο στενή συνεργασία, με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του Δήμου Διονύσου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ